Laden ...

Ervaring

Sinds 2012 is Wouter Saelens eigenaar van SWITS. Hij heeft ondertussen ervaring opgedaan als Infrastructure Engineer bij Kinepolis waar hij enkele grote projecten mee heeft helpen verwezelijken van netwerking, servers tot priksystemen.
Op dit moment werkt hij bij TVH Group als International Infrastructure Engineer waar hij ook daar help om de IT Infrastructuur te verbeteren.

Cloud & On-Prem

SWITS ondersteunt KMO's voor en tijdens de zoektocht en implementatie van de meest recente technologie en tools die de beste meerwaarde kunnen creëren.
Dit kan gaan van mailprogramma's (Exchange online, Gmail, ...), Sharepoints (Office 365) tot ERP systemen (Teamleader ofd.)

Door de vele oplossingen zien KMO's vaak het bos door de bomen niet meer en hebben ze hierbij hulp nodig om er voor te zorgen dat hun applicatie portfolio niet té groot word maar ze wel alle onderdelen van de business kan dekken.

SWITS zorgt hier voor zowel de eerste brainstorm als de effectieve implementatie, we verkopen geen hardware of zijn geen premium partner van een specifieke vendor om zo onze eigen waarde te behouden en dus de beste oplossing op de markt te kunnen aanbieden afhankelijk van de vraag.

Netwerk

Internet en netwerk zijn niet meer weg te denken in een kleine KMO, collaboratie op het laagste niveau.
Vele bedrijven blijven vasthouden aan hun oude systemen die meestal niet meer performant en relevant zijn, zo verliezen ze kostbare tijd.

Een performante oplossing is nodig en hangt af van situatie tot situatie, bij problemen met je internet of lokaal netwerk (zowel wired als wireless) kan je ook bij SWITS terecht.

Andere

Anti-virus (malware en/of IPS), back-up, updates of andere maintenance taken behoren ook tot onze core business. Ook KMO's moeten een Disaster Recovery plan hebben. Of wat als je gegeven gehackt wordt? Zij het op je eigen server of op je Office 365 account? Mogelijke scenario's die voor veel problemen zorgen, als deze op voorhand voorzien werden dan verlopen deze situaties vlotter en weet je wat te verwachten.
Natuurlijk hangt dit alles af van situatie tot situatie. Neem voor meer informatie contact op.

Enkel voorbeelden van klanten

Bocoden (Accountancy)
Voor Bocoden hebben we een mailmigratie gedaan (Hosted SaaS naar Office 365), daarnaast een DR plan uitgetekend om er voor te zorgen dat bv. bij brand de data niet verloren gaat. Ook Anti-virus werd hier geïntroduseerd.

ADM Stone-Art (Vloeren en renovatie)
Voor ADM werd een klein Office 365 systeem opgezet met back-up, ook een ERP systeem die nauw aansluit aan de noden. Security camera's voor de beveiliging van de stocklocaties waren een echte must.

Bouckhuyt (verhuur tenten en springkastelen)
Een simpel systeem om mails te bekijken en een online systeem die werkt werden voorzien om de basis noden te coveren, low-cost maar super praktisch!

Anoniem
Na het recoveren van de core file server data (een raid probleem op de server) werd een volledig DR plan uitgetekend en een file cluster opgezet, dit in samenwerking met externe partners die dit volledig uitgewerkt hebben.

Neem bij interesse zeker contact op